Alap foglalkozásaink


Mikro csoportos és egyéni fejlesztést helyezünk előtérbe a gyerekek ideális fejlesztése érdekében.

Játékos formában lehetőségük van a gyerekeknek az angol nyelvvel való ismerkedésre.

A csoportok életét a heti egy alkalommal szervezett hittan foglalkozás, és a zenés gitáros áhítat gazdagítja.

Nagy figyelmet fordítunk a gyermekek mozgásigényének kielégítésére, és ennek érdekében a mindennapos testnevelésen kívül számos lehetőséget teremtünk arra, hogy a gyermekek sokat mozogjanak. A tornaszoba jól felszerelt eszközeivel biztosítja az olyan mozgások beiktatását, amelyek kedvezően hatnak a testséma alakítására, ezen keresztül a térpercepcióra, a lábboltozat kialakítására, valamint az egyensúlyérzék fejlesztésére.
 

Mozgáskotta módszert alkalmazva fejlesztjük a gyermekek mozgáskultúráját.


A Mozgáskotta egy komplex személyiségfejlesztő módszer. A gyermekek két alapvető tevékenységére a játékra és a mozgásra épül. A mozgásfeladatok algoritmikus egymásra építésével, gyakorlásával észrevétlenül fejlődik gyermekeink figyelme, önfegyelme, ritmusérzéke, társas-, és szociáliskapcsolatai, az én-, és közösségtudata, valamint stabil ismereteket szereznek környezetükről, testükről, az őket körülvevő térről és időről. A módszer gyakorlatában az érzelmek, az ismeretek, a figyelem, a gondolkodás, az emlékezet - mint a mozgásos tevékenység pszichológiai alapjai - legalább akkora jelentőséggel bírnak, mint maga a kivitel. Tekintettel arra, hogy a módszer során a veleszületett fizikai képességek (erő, állóképesség, gyorsaság, ügyesség stb.) mellett a személyiségszintű tevékenységszabályozás is programszinten kezelt, így olyan gyermekeknek is élvezetes és hasznos fejlesztési alternatívát kínál, akik a megszokott teljesítményközpontú mozgásoktatásban kevésbé lelik örömüket.

Rendszeresen járunk úszni, jégkorcsolyázni, és görkorcsolyázni is van lehetőségük az óvodánkba járó gyerekeknek.
Mozgásigényüket elégítik ki a balett és moderntánc órák, valamint a karate foglalkozások is.

Célunk a 3–7 éves gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítésével a teljes személyiség kibontakoztatása, melynek során figyelembe vesszük életkorát, egyéni fejlődési ütemét, és alkalmassá tesszük az iskolai életre.
 

Külön foglalkozásaink

english-4729683

Angol oktatás

Volford Éva
boy-2783651

Karate

Felföldi Sándor
ballerina-5502254

Premier Ovibalett

ballet-5352241

Modern tánc

Józsa Margó

Szegedi Pitypang Evangélikus Óvoda

Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.
 

Nyitvatartás

Hétfő: 06:00 - 17:30
Kedd: 06:00 - 17:30
Szerda: 06:00 - 17:30
Csütörtök: 06:00 - 17:30
Péntek: 06:00 - 17:30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Kapcsolat

+3662420365

pitypangovi19@gmail.com

6722 Szeged, Szentháromság u. 47.

Kövessen minket