Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Mazsola csoport

Csoportunkban arra törekszik, hogy a családokkal való együtt munkálkodásban, valamint a gyermekekkel való bensőséges együttlét révén megismerjük és elfogadjuk a gyermekek teljes személyiségét, egyénileg megjelenő képességeit, korának adottságait szem előtt tartva segítsük testi, szellemi és lelki felnövekedését.

Az óvodai élet mindennapjaiban olyan közösségi élményeket kínálunk, amely esélyt ad a személyiség kibontakoztatására, a hit megszületésére, a családok számára pedig a keresztény közösségben hordozott közös felelősség megélésére. Tapintatot, védelmet, személyességet nyújtunk.
A csoportunkba járó gyermekek játékba ágyazott tevékenységek közben szereznek ismereteket a környezetükről, tapasztalati úton ismerkednek meg a számok világával, a robotika alapjaival Bee Boat segítségével. A foglalkozások alkalmával előszeretettel használunk hangszereket, Franz Kett módszereit, drámapedagógiai elemeket. Fontosnak tartjuk az örömmel végzett közösségi tevékenységetek, egymás segítését. Sokféle lehetőséget biztosítunk a gyermekek mozgásigényének kielégítésére, délelőtt és délután egyaránt. 
Csoportösszetartozását erősítjük a közös kirándulásokkal (Múzeum, Füvészkert, Vadaspark, Tisza-part). 
Ha a gyerekek dicsérve élnek,
Megtanulják az igazságosságot.
Ha a gyerekek biztonságban érzik magukat,
Megtanulnak hittel élni.
Ha a gyerekek megerősítve élnek,
Megtanulják magukat szeretni.
Ha a gyerekek elfogadva és barátságban élnek,
Megtanulják megtalálni a szeretetet a világban!

"Dorothy Law Holte: Egy élet a kezedben"