Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Madáretető készítő verseny

A tél közeledtével a családoknak "Madáretető készítő versenyt" hirdettünk.
Az újrahasznosított anyagokból készült madáretetők nagyszerű lehetőséget jelentenek a környezet védelmére és a madarak segítésére. Ezek az etetők nemcsak hasznosak a madaraknak, hanem a kreativitást és az újrahasznosítás fontosságát is hangsúlyozzák, melyre óvodánkban kiemelt figyelmet fordítunk.
Környezetvédelem: Az újrahasznosított anyagok felhasználása csökkenti a hulladékot és segít csökkenteni a termelési folyamatok negatív hatásait a környezetre.
Kreatív megközelítés: A madáretetők készítése lehetőséget ad a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy kreatívan alkossanak. Például, használhatnak újrahasznosított kartondobozokat, műanyag palackokat vagy más otthon található tárgyakat.
Madarak segítése: Az újrahasznosított anyagokból készült etetők szintén biztosítják a madaraknak az élelemforrást, különösen hidegebb időszakokban vagy amikor kevésbé könnyen elérhető az étel.
Az ilyen típusú projektek kiváló lehetőséget kínálnak arra, hogy beszéljünk a környezetvédelem fontosságáról, a hulladékcsökkentésről és az újrahasznosítás pozitív hatásairól. Az újrahasznosított anyagokból készült madáretetők készítése során a családok és az óvoda közötti jó kapcsolat kialakulását eredményezi, hiszen közös projektként készülnek el.

A zsűrinek igazán nehéz feladata volt, mire gyönyörű alkotások készültek! 
Gratulálunk minden kis résztvevőnek!